Το διαμέρισμα, έκτασης 110τ.μ., βρίσκεται σε ένα συγκρότημα κατοικιών της δεκαετίας του ΄70. Η μελέτη περιελάμβανε την πλήρη ανακαίνισή του. Το παλιό τζάκι αποξηλώθηκε, καθώς και ο τοίχος στον οποίο ήταν τοποθετημένο και διαχώριζε τον χώρο υποδοχής από το καθιστικό. Ένα νέο τζάκι τοποθετήθηκε ελεύθερα πλέον στον χώρο, επιτρέποντας την καλύτερη επικοινωνία των εσωτερικών λειτουργιών και δίνοντας την αίσθηση της μεγαλύτερης διάστασης. Ταυτόχρονα, ενοποιήθηκαν οι χώροι του καθιστικού και της κουζίνας, ενώ τα ανοίγματα προς τον κήπο αντικαταστάθηκαν από μεγάλα υαλοστάσια, ώστε να επιτευχθεί η ενοποίηση του εσωτερικού χώρου με τον εξωτερικό κήπο, ο οποίος μάλιστα πλακοστρώθηκε σε ένα τμήμα του. Παράλληλα, με τη χρήση μεγάλων ανοιγμάτων και εξαιτίας του προσανατολισμού βελτιώθηκε και η λειτουργία του εσωτερικού χώρου, εντείνοντας την αίσθηση ότι είναι μεγαλύτερος.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΗΠΟ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΗΠΟ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ