Το συγκρότημα τοποθετείται σε ένα γωνιακό οικόπεδο λίγο κάτω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Κηφισιάς. Η μελέτη περιλαμβάνει τρεις ανεξάρτητες μονοκατοικίες με υπόγειο, γκαράζ και πισίνα. Στόχος ήταν η οργάνωση των κατοικιών σε μία ενιαία σύνθεση, διατηρώντας ωστόσο η καθεμία τη μοναδικότητά της, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων της. Έτσι, σύμφωνα και με τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών, η μία από αυτές είναι μεγαλύτερη, καταλαμβάνοντας μεγαλύτερο μέρος του οικοπέδου και έχοντας άμεση πρόσβαση στην πισίνα, ενώ οι άλλες δύο, μικρότερες, δημιουργούν έναν δεύτερο κτηριακό όγκο με δικό τους ανεξάρτητο κήπο.
Κατά τον σχεδιασμό, ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο φυσικό ηλιασμό και αερισμό με μεγάλα νότια υαλοστάσια, τα οποία στους χώρους διημέρευσης έχουν τη δυνατότητα να ανοίγουν τελείως, ενοποιώντας τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο. Παράλληλα, προβλέπονται σταθερά μεταλλικά σκίαστρα και μπετονένιες πέργκολες για την καλύτερη ηλιοπροστασία και σκιασμό του κτηρίου.

ΤΡΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΤΡΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΤΡΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΤΡΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΤΡΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΤΡΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ